Smarte webløsninger for smarte bedrifter

Gnist tar deg hele veien fra en god idé til lansering, vi kan også levere kun kode/Wordpress eller kun design. Gnist har kontor i Tromsø, og er et overraskende kraftfullt lite team på fire.

PRISTILBUD PÅ 1 – 2 – 3

  • Du fyller ut og sender inn passende skjema:

     

  • Vi setter oss inn i prosjektet ditt og vi avklarer detaljene med deg. Så beregner vi et omfang av tid og penger som skal til for å realisere drømmen din.
  • Du mottar pristilbudet på e-post, og tilbudet kan aksepteres elektronisk. Enklere kan det ikke bli.

 

 

JA HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

«HELE FYRVERKERIET»

heleFyrverkerietDU TRENGER høy kvalitet og skreddersøm, en nettside nøye tilpasset dine ambisjoner, mål og målgruppe. Løsningen skal være smart, brukervennlig og lekker.

DU FÅR en grundig prosess med behovsanalyse, strukturering og forbedring av innhold, utforming av designkonsept, egen arbeidsweb for innholdspublisering, og viktig kvalitetssikring før lansering. Du får selvsagt også WordPress med alle sine egenskaper og avtalte funksjoner.

Fyrverkeri leveres alltid med responsiv design og kode. Dvs. nettsiden din vil automagisk tilpasse seg skjermstørrelsen inkl. nettbrett og mobil = vi setter brukeren i fokus! Det lønner seg for alle parter.

Vi tilbyr drift- og vedlikeholdsavtale som sikrer at din webløsning har nyeste versjon av WordPress og plugins. Vi tar også backup av databasen og filene dine.

 

«STJERNESKUDD»

stjerneskuddDU TRENGER å komme på nett, enkelt og greit. Ingen skreddersøm eller dypere prosesser. Dette er vår hyllevare for små og nyetablerte bedrifter og organisasjoner.

DU FÅR oppsett av WordPress med standardfunksjoner. Det inkluderer blogg/aktuelt, sider, bilde/video/lyd- og dokumentpublisering, bildegalleri og enkle kontaktskjema.

Stjerneskudd leveres på ferdig designmal iht behovsavklaring i oppstartsfasen. Designmalen tilpasses innenfor sitt mulighetsområde med din logo/profil og ditt innhold. De fleste maler har responsiv design og kode. Du klargjør selv alt innhold og oversender digitalt innen avtalt frist. Gnist publiserer og du overtar et lanseringsklart nettsted.

Også på stjerneskudd tilbyr vi drift- og vedlikeholdsavtale for å sikre at din webløsning har nyeste versjon av WordPress og plugins. Vi tar også backup av databasen og filene dine.

 

«NØDBLUSS»

nodblussDU TRENGER bare å få WordPress opp å gå, resten fikser du selv.

DU FÅR installasjon av WordPress kjernekode på din egen server, that’s it. Dette er en engangstjeneste og vi tilbyr ikke drift eller support på nødblusset.

 

Bedre innhold

HVA SKAL FORMIDLES? Hvordan ordlegge seg best, illustrere de gode poengene, eller klare å kutte det innholdet som er uviktig?

Her i gården har vi stålkontroll på denslags. Vi hjelper deg med optimal innholdsstruktur, gode råd, formulering og formatering. På nettet bør man ofte ordlegge seg litt annerledes enn i magasiner og kompakte dokumenter.

FOTO ER VIKTIG! Vi tar nye fine bilder av dine ansatte, produkter, lokaler og bygg. Stilen kan være dokumentarisk, helt enkle portretter, eller vi kan bruke landsdelens ubetalelige natur til å gi nettsiden din en ekstra fjær i hatten.

Design/strategi

IKKE BARE TIL PYNT. Brukeropplevelsen og den visuelle kommunikasjonen er avgjørende for om budskapet ditt når målgruppen. God design forsterker og skaper tillit!

MED MENING. Vi leverer design som er tilpasset og fremhever innholdet, i skjønn forening med avsenders «personlighet» og grafiske profil. Vi arbeider etter prinsipper om brukervennlighet, universell utforming og tilpasningsdyktighet. Et godt design er ofte usynlig for brukeren, det gir full fokus på innholdet.

Kode/Wordpress

DESIGNET ER KLART? Har du allerede gjort designjobben, men trenger hjelp med utvikling og kode?

DET DU TRENGER. Vi snakker validerbar HTML5 og CSS3 flytende, samt PHP, MySQL og jQuery med bare en ørliten aksent. Med disse språkkunnskapene kan vi overtale WordPress til å gjøre det meste – og litt til. Vi synes dessuten du og dine kunder fortjener det beste, og da er responsiv kode å foretrekke.

TOUCHSKJERM. Vi designer og utvikler også løsninger for touchskjermer/nettbrett/mobil. Har du utfordringer til oss på disse områdene er vi spesielt interesserte.

Oppfølging

NETTSIDEN ER LANSERT – HVA NÅ? Nå starter det virkelige arbeidet. En nettside bør alltid være «under utvikling». Statistikken bør tas hensyn til, dine behov/målgrupper (eller målgruppers behov) kan endres over tid, og ikke minst må innholdet holdes ajour og relevant.

DRIFT OG VEDLIKEHOLD er nødvendig for å holde tritt med utviklingen og sikkerheten i WordPress. Vi sørger for at nettsiden din har oppdatert teknologi, og tar backup av databasen din. Ting skal fungere og du skal føle deg trygg.