Ny nettside? We fix – you smile

La oss kartlegge detaljene først. Grundig bakgrunnsinformasjon påvirker jo så mangt: spesifikt og korrekt pristilbud, relevant webstrategi og optimal retning på design- og utviklingsprosessen.

Svar hvert spørsmål på en klar og kortfattet måte, og hopp over spørsmål som ikke gjelder ditt prosjekt. Da er det bare å sette i gang!


Vanlige spørsmål

Hva koster ei nettside?
Gnist vil helst lage nettsider som er både smarte, brukervennlige og lekre. Faktisk ser vi for oss en nettside som oppnår målene du har med den og som gleder dine kunder på en effektivt måte. Ambisjonen – sterkt påvirket av budsjettet – bestemmer den endelige prisen på løsningen din. Jo mer tid/penger, desto mer gjennomarbeidet og reflektert prosess. Så for å svare spørsmålet med et spørsmål: Skal du ha en splitter ny og tilpasset Ferrari eller en helt grei bruktbil?

Hvor lang tid tar det?
Så snart vi har kartlagt dine behov og blitt enige om omfanget, vil vi presentere en realistisk framdriftsplan. Erfaringsmessig vil et prosjekt trenge 1–6 måneder å gjennomføre, påvirket av omfang og kapasitet. Det er generelt bedre å beregne godt med tid, og heller komme i mål foran skjema. Stress er ikke bra for helsen din (eller vår) :-)

Når kan vi starte på ditt prosjekt?
Beste tid for oppstart og gjennomføring har sammenheng med kapasiteten vår (og også din) samt størrelsen på prosjektet ditt. Ring å si hei, eller enda bedre, fyll i vårt skjema så kan vi antyde sannsynlig oppstart rimelig på direkten.

Her er det bare å være frampå → ta kontakt!