Gnist og Korona

Gnist Design har normal drift

Gnist opprettholder «normal» drift

Hovedbudskapet til alle våre kunder og forretningsforbindelser er tydelig: Vi opprettholder driften.

Hjemmekontor

Fra fredag 13. mars har alle våre medarbeidere fortsatt jobben fra hjemmekontor. Vi har fra før gode erfaringer med å jobbe fra hjemmekontor så dette har ikke ført til merkbare utfordringer. Nå er det jo slik at den uformelle praten er vel så viktig for vår normale drift. Vi har løst dette med at vi daglig har «tokaffe» på Zoom, anbefales; )

Vi kommer til å fortsette med hjemmekontor frem til anbefalinger myndighetene endrer seg.

Opprettholder kundekontakten

Det er viktig for Gnist Design å opprettholde den gode kontakten med kunder og samarbeidspartnere. Vi er selvsagt kreative og løsningsmotiverte så derfor vil vi gjennomføre alle planlagte møter på en best mulig måte ved hjelp av digitale løsninger. ​ Har du spørsmål knyttet til pågående samarbeid ta kontakt med din kontaktperson hos Gnist eller med post@gnistdesign.no

Prosjekter/kundeleveranser

Alle prosjekter som enten er igang eller som har avtalt oppstart fremover vil også gå som normalt. Vi er takknemlige for at alle kunder som har eller vil få utfordringer med en normal gjennomføring tar kontakt med oss. Det gjelder også kunder som opplever likviditets utfordringer som følge av korona situasjonen. Ta kontakt så finner vi den beste løsningen sammen.

Fysiske møter?

Vi følger alle anbefalinger fra myndighetene også på dette området. Det betyr at vi også legger til rette for trygge fysiske møter om det er ønskelig.

Vil Gnist overleve dette?

Som mange andre mindre bedrifter vil også Gnist Design bli påvirket av den krevende situasjonen vi er inne i. Vi har sakte men sikkert bygget opp denne bedriften over de siste 20 årene. Vi har ikke bare hatt fokus på å bygge spisskompetanse innen våre fagfelt. Det å bygge en solid økonomisk plattform for å tåle konjunktursvingninger har alltid vært viktig for oss. Så vi skal nok også denne gangen komme styrket ut på den andre siden.

Vi må stå sammen!

Men vi skal ikke ta forgitt at den kompetansen vi har bygget alltid vil være der. Derfor er det viktigere enn noen gang at vi verner om våre lokale helter. Finnes den kompetansen du trenger lokalt, ja da bør du bruke den istedet for å lete andre steder. Derfor oppfordrer vi  både private og offentlige, store som små til å bruke lokal kompetanse i disse tider. Har man mulighet for å sette i gang nye prosjekter så er tiden nå.

Vi er sammen med hele nasjonen 100% med på denne viktige dugnaden!

Har du spørsmål om korona-tiltakene hos oss, ta kontakt på post@gnistdesign.no

Har du et nytt prosjekt du trenger å våre kompetanse til? Bruk vårt kontaktskjema.

 

Flere fra blogg