Skreddersydde nettsider

VI FORSTÅR

hvordan dine kunder tenker

Gnist leverer skreddersydde profesjonelle nettsider. Våre løsninger utvikles med WordPress, og har alltid ryddig vakker kode under panseret. Gnist-teamet er opptatt av å ha både deg og din kunde i fokus når nettsiden skal utformes.

Vi jobber for å gjøre internett enklere, nyttigere og vakrere, og det har vært vår ambisjon helt siden 2002.

Vi løser din digitale utfordring

Gnist består av en håndfull kreative kvinner og menn med mye erfaring, kompletterende fagkunnskaper og en sterkt tro på kvalitet. I samarbeid med oss kan du regne med en uformell tone og profesjonelt resultat.

Lurer du på hvordan vi går fram?

Arbeidsmetodikken vår er logisk og velutprøvd, og vi finjusterer den i hvert enkelt prosjekt.

  1. Målsetting – Brukermål og forretningsmål
  2. Idéer – Muligheter og strategi
  3. Innhold – Planlegge, prioritere og strukturere
  4. Brukeropplevelsen – Design og programmering av nettsiden
  5. Ferdigstille – Kvalitetssikre, teste og lansere
  6. Drift- og vedlikeholdsavtale
  7. Videreutvikling (tilbake til punkt 1)

Gnist er en langsiktig partner for deg og din bedrift

Vi ønsker at din nettløsning skal fortsette å utvikle seg etter lansering. Verden endrer seg hurtig, og det er lønnsomt å jevnlig vurdere neste steg. Utvikling og innovasjon handler i bunn og grunn om endring, og ikke minst å glede seg over forbedring.

Ansatte

Emma Johansson

Senior UX/UI designer

emma@gnistdesign.no

Om Emma Johansson

Vår interaksjondesigner Emma, er spesielt dyktig på å sortere og strukturere informasjon. Som designer er hun er nøye med detaljene og har solid fotfeste i både den visuelle verden og kodeverden. Emma er partner i selskapet og var med å starte Gnist allerede i 2002.

Medlem Grafill

Forøvrig er Emma innvandret fra Sverige, og det er naturlig å nevne hennes gastronomiske evner og innsikter, hun er en ekte foodie.

Henrik Jakobsen

Senior utvikler

henrik@gnistdesign.no

Om Henrik Jakobsen

Vår egen «Tony Stark» Henrik, er (i følge han selv) en datanerd med utvidet interesse for teknologi, brukervennlig design og vakker kode, altså passer han perfekt inn i Gnist-teamet. Utdannet Bachelor i digital markedsføring fra Westerdals ACT i 2015 og har drevet sitt eget enkeltmannsforetak siden 2013.

Henrik er ekte Kvæfjærding og tilflyttet Tromsøborger. Som datanerd er det kanskje overraskende at man finner Fitness Grunnkurs fra Norges idrettshøgskole i CVen hans.

Linn Hustad

Senior UX/UI designer

linn@gnistdesign.no

Om Linn Hustad

Vår andre interaksjonsdesigner Linn er veltrent innen brukervennlighet og UX-design, men også fotografering. Spesielt opptatt av hvordan innhold (populært kalt content) på nettsiden presenteres optimalt. Vakre skrifttyper og fargekoder, godt og tydelig språk og ikke minst fantastiske bilder.

Medlem Grafill

Linn er partner i selskapet, og co-gründet Gnist Design i 2002.

Sarah Galantini

Senior utvikler

sarah@gnistdesign.no

Om Sarah Galantini

Vår utvikler Sarah, har en master i markedsføring, og utdannelse innen webutvikling. Hun er vår «allmennpraktiserende» koder, med spesialisering på spenstig frontend.

Sarah kommer fra Rio de Janeiro i Brasil, og er en passe fersk Tromsøborger. Hun er ivrig hobbyfotograf, med forkjærlighet for kulturelle arrangement og nordlyset.

Stian Andreassen

Senior utvikler

stian@gnistdesign.no

Om Stian Andreassen

Vår tekniske sjef Stian, er noe så uvanlig som en programmerer med svennebrev i typografi, og han er overraskende god til å tegne! Han utfordrer både seg selv og oss andre til å tenke utenfor boksen, og finne nye smarte løsninger på de samme gamle utfordringene. Han setter størst pris på de største utfordringene. Vår egen magiker som løser det mest umulige for våre kunder.

Stian har en forfatter i magen og alt for mange filmsitat i hodet. Han har system i sysakene og full kontroll, enten det er på kodelinjene eller på filmbiblioteket.

Ørjan Woie

Byråleder

orjan@gnistdesign.no

Om Ørjan Woie

Ørjan er vår bauta og daglige leder. Han holder styr på alt det administrative som kundekontakt, prosjektledelse og tallknusing. Ørjan elsker sine kunder og bruker sitt kritiske blikk på detaljene i leveransen. Brenner for digital markedsføring og søkemotoroptimalisering og er en god venn av Google.

Ørjan kommer opprinnelig fra Finnsnes, eller «Fine snes» som han sier selv og med sin målrettede lederstil drar han hele Gnistteamet i samme retning.

Aktuelt & Prosjekter