Skreddersydde nettsider

VI FORSTÅR

både deg og dine kunder

Gnist har siden 2002 levert skreddersydde nettsider og digitale løsninger, som regel med WordPress under panseret. Vi hjelper deg å holde brukeren i fokus, og leverer på en slik måte at alle forstår. Våre løsninger tilpasser seg automatisk ulike skjermstørrelser, og imøtekommer det lovpålagte kravene om universell utforming.

Vi løser din digitale utfordring

Gnist består av en håndfull kreative kvinner og menn med mye erfaring, kompletterende fagkunnskaper og et sterkt fokus på kvalitet. I samarbeid med oss kan du regne med en uformell tone og profesjonelt resultat.

Lurer du på hvordan vi går fram?

Arbeidsmetodikken vår er logisk og velutprøvd. Vi utøver den på smidig vis og tilpasser oss hvert enkelt prosjekt sin natur.

  1. Brukerbehov
  2. Idéarbeid
  3. Innholdsstruktur
  4. Design
  5. Programmering
  6. Drift og vedlikehold
  7. Videreutvikling (tilbake til punkt 1)

En langsiktig partner for deg og din bedrift

Vi ønsker at din nettløsning skal fortsette å utvikle seg etter lansering. Verden endrer seg hurtig, og det er lønnsomt å jevnlig vurdere neste steg. Utvikling og innovasjon handler i bunn og grunn om endring, og ikke minst å glede seg over forbedring.

Ansatte

Ørjan er vår daglige leder. Han holder styr på alt det administrative som tallknusing, kundekontakt og prosjektledelse. Ørjan elsker sine kunder og bruker sitt kritisk blikk på detaljene i leveransen. Brenner for digital markedsføring og søkemotoroptimalisering og er en god venn av Google.

Ørjan kommer opprinnelig fra Finnsnes, eller «Fine snes» som han sier selv og med sin målrettede lederstil drar han hele Gnistteamet i samme retning.

Emma

Senior UX/UI designer

emma@gnistdesign.no

Om Emma

Vår interaksjondesigner Emma, er spesielt dyktig på å sortere og strukturere informasjon. Som designer er hun er nøye med detaljene og har solid fotfeste i både den visuelle verden og kodeverden. Emma er partner i selskapet og var med å starte Gnist allerede i 2002.

Medlem Grafill

Forøvrig er Emma innvandret fra Sverige, og det er naturlig å nevne hennes gastronomiske evner og innsikter, hun er en ekte foodie.

Linn

Senior designer og fotograf

linn@gnistdesign.no

Om Linn

Vår designer Linn er veltrent innen brukervennlighet og UX-design, men også grafisk design. Spesiell forkjærlighet for innhold; formulering og formatering, utforming av logoer og visuelle elementer, og ikke minst fotografering!

Medlem Grafill

Linn er partner i selskapet, og co-gründet Gnist Design i 2002.

Stian

Senior utvikler

stian@gnistdesign.no

Om Stian

Vår tekniske sjef Stian, er noe så uvanlig som en programmerer med svennebrev i typografi, og han er overraskende god til å tegne! Han utfordrer både seg selv og oss andre til å tenke utenfor boksen, og finne nye smarte løsninger på de samme gamle utfordringene. Han setter størst pris på de største utfordringene. Vår egen magiker som løser det mest umulige for våre kunder.

Stian har en forfatter i magen og alt for mange filmsitat i hodet. Han har system i sysakene og full kontroll, enten det er på kodelinjene eller på filmbiblioteket.

Sarah

Senior utvikler

sarah@gnistdesign.no

Om Sarah

Vår frontendutvikler Sarah, har en master i markedsføring, og utdannelse innen webutvikling. Hun er vår «allmennpraktiserende» koder. Enten det er integrering mot sosiale medier, eller utvikling av en spenstig frontend, er Sarah en stødig sjåfør.

Sarah kommer fra Rio de Janeiro i Brasil, og er en passe fersk Tromsøborger. Hun er ivrig hobbyfotograf, med forkjærlighet for kulturelle arrangement og nordlyset.

Vår digitale markedsfører Henrik, er (i følge han selv) en datanerd med utvidet interesse for teknologi, brukervennlig design og vakker kode, altså passer han perfekt inn i Gnist-teamet. Utdannet Bachelor i digital markedsføring fra Westerdals ACT i 2015 og har drevet sitt eget enkeltmannsforetak siden 2013.

Henrik er ekte Kvæfjærding og ny Tromsøborger. Som datanerd er det kanskje overraskende at man finner Fitness Grunnkurs fra Norges idrettshøgskole i CVen hans.

Aktuelt & Prosjekter