Digitale tjenester fra Gnist Design

Vår kunnskap

ditt fortrinn

Smarte og lekre løsninger i 17 år

Alle tjenester du trenger for å lykkes på nett!

Tjenester som omfatter design og utvikling av brukervennlige, effektive nettsider og digitale løsninger. Vi WordPress, og derfor utvikler vi alle våre løsninger på denne plattformen. Vi har enda tilgode å ikke kunne gi våre kunder de tjenestene de ønsker seg. Vi leverer all funksjonalitet du kan tenke deg, og vi sørger for at du har et intuitivt kontrollpanel å forholde deg til når du selv skal oppdatere og bruke nettsiden din.

Design og utvikling av nettsider er bare én del flere tilhørende tjenester.

Gnistrende foto

Hva er vel en nettside uten praktfulle bilder? Vår fotograf tar profesjonelle bilder som vil skapes i tråd med den visuelle profilen til bedriften og den nye nettsiden. Våre tjenester inkluderer portretter, bilder av interiør og fasade, eller mer dokumentariske bilder.

UX og Grafisk design

Design av digitale løsninger og brukeropplevelse er et eget og stadig voksende fagfelt. Gnist har jobbet med UX- og webdesign i hele 15 år, og har betydelig styrke både faglig og kreativt. Vi har bred kunnskap om standarder, trender, krav til universell utforming og «best practise» og vet hvordan vi får nettsiden din til å kommunisere på best mulig måte. Vi synes også det er avgjørende å lytte til kunden og forstå hvem dere er og hva dere vil oppnå både før og underveis i arbeidet.

Har du en logo og et grafisk uttrykk som trenger en oppussing? Vi har like lang erfaring med å lage logoer og grafiske profiler. En grafisk profil er den visuelle ledetråden i din kommunikasjon med kunden. Den bygger tillit, gir trygghet og skaper lojalitet.

Det er ikke sikkert du trenger en helt ny logo eller profil. Ofte er det nok å finpusse på eksisterende logo for å få den litt renere, sprekere eller tydeligere.

Salgs- og kampanjesider

Ønsker du en boost i salget av dine produkter eller tjenester? Da kan en egen kampanjeside tilknyttet dine nettsider være svært salgsfremmende. Om du i tillegg har en helhetlig plan for digital markedsføring begynner vi å snakke suksess! Vi hjelper deg med kampanjen fra A-Å. Innhold, bilder, nyhetsbrev, flyers, sosiale medier, betalt og organisk markedsføring. Vi vet hva som skal til.

Banner og annonse design

Har du noen produkter eller tjenester du ønsker å vise frem? Om du ikke føler det du gjør selv blir bra nok – ta kontakt! Vi kan designe flotte og treffende annonser rettet mot din ønskede målgruppe. Våre designere har god erfaring med akkurat dette, og har laget utallige annonser for nettbutikker i Norge.

Nettbutikk

Har du produkter du kan selge på nett? Da trenger du en nettbutikk som gjør det enkelt for dine kunder å handle pent integrert i ditt nettsted. Vi har løsningen som passer best for deg.

Alle våre nettsider er mobilvennlige, er din?

I dagens samfunn brukes mobiltelefon flittig og faktisk langt mer enn desktop, og da er tilgjengelighet på denne plattformen superviktig. Google stiller strenge krav om at dagens nettsider skal følge deres standarder, og de verdsetter sider som er mobilvennlige ved å sette dem øverst i søkeresultatene. Slå opp din egen side på din telefon. Ser det bra ut og innhold er lett å finne? Ikke det? Kontakt oss og vi hjelper deg å møte dine kunder der de er.

Innhold

Godt innhold trenger ikke nødvendigvis bli utført av profesjonelle skribenter, men det er viktig at innhold har et visst kvalitetsnivå. Husk også at søkemotorer verdsetter relevant og oppdatert informasjon. Kontakt oss om du er usikker på hvordan du skal gå frem for best mulig innhold på dine sider, slik at du får ditt budskap ut til de som trenger det.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Har din bedrift behov for å tiltrekke seg kunder organisk (altså uten å betale for det)? Vi vet hvordan søkemotorer tenker og hjelper deg gjerne med å øke din synlighet. Husk at 85 % av alle kjøpsprosesser starter på Google. Sist gang du kjøpte noe, tok ikke du et kjapt Google-søk først? Google er et omfattende univers, men vi hjelper gjerne med gode tips og/eller vurdering av din side.

Vit også at det ikke lenger er bare tekst som gjøre deg synlig, men også bilder og videoer.  Gjennom skreddersydde administrator-løsninger på din nettside gjør vi det enkelt for deg å ha kontroll over alt innholdet på din nettside.

Digital markedsføring

Ønsker du mer trafikk inn til din nettside, og har du produkter som du mener flere burde finne? En fin nettside er selvfølgelig viktig, men er den ikke synlig på nett kan det være lurt å bruke litt av markedsføringsbudsjettet ditt på Google Adwords eller sosiale medier. Verktøyene er svært forutsigbare og enkle å bruke. Du bestemmer budsjettet og resten går av seg selv. Vi kan lære deg å bruke disse verktøyene!

Google analytics og Google Webmaster tools

Google Analytics og Google Webmaster er to viktige verktøy som er avgjørende for din tilstedeværelse på nett. Her får du full oversikt over hvor dine kunder kommer fra, hva de gjør på din nettside og når de gjør det. Kort fortalt; statistikk over all aktivitet! Vi integrerer disse verktøyene, slik at du i etterkant kan følge med på utviklingen av din kundemasse. Vi hjelper deg gjerne om du ikke har erfaring fra før. Du vil vel lykkes på nett?

Nyhetsbrev

Har du viktig informasjon som skal nå ut til dine kunder? Det kan være lurt å ha et nyhetsbrev dine følgere kan abonnere på. Du trodde kanskje e-post markedsføring var død? Slik er det ikke. En gjennomtenkt bruk av nyhetsbrev rettet mot dine kjernekunder er viktigere enn noen gang. Her kan du gi noe ekstra til dine beste kunder, enten det er ny viktig informasjon du vet dine kunder setter pris på, eller kampanjetilbud som du ønsker først skal gå til dine mest lojale kunder.

Helsesjekk til din nettside

Usikker på hvordan dine nettsider fungerer? Har du hatt dine nettsider noen år og er usikker på hvordan de tilfredsstiller dagens krav til kvalitet og brukervennlighet? Vi tar gjerne en titt og gir deg tilbakemeldinger du kan bruke til å gjøre nødvendige endringer. Status og forslag til forbedringer med rapport. Vi kan gi fast pris på slike tjnester.

HR system

Vokser bedriften din og du trenger mer oversikt over dine medarbeidere? Elektronisk timeregistrering for de ansatte i din bedrift. Her får du inn- og utlogging, + og –  tid, feriedager, avspasering med mer. Vi gir deg og dine ansatte den oversikten dere ønsker, skreddersydd til deres behov. Ressursbesparende, enkelt og oversiktlig.

Årsrapporter

Blitt lei av at dine spennende årsrapporter ligger godt gjemt i en pdf-fil på ditt nettsted? La oss skape moderne årsrapporter i et web-vennlig format. Gjør det enkelt for dine lesere å finne akkurat den informasjon de ønsker i rapporten med søkefunksjon, innholdsregister og klikkbare grafer og modeller.

Forprosjekt til din nye webløsning

Mange sliter med mangelfull kompetanse når det kommer til å etablere et nytt og moderne nettsted. Hvor skal man begynne? Hva er viktig? Hva er målet med siden? Hvor viktig er designet? Hvordan skal ting se ut og fungere? Hva vil det koste? Kontakt oss, vi har tjenester som hjelper deg med akkurat dette. Vi stiller deg de riktige spørsmålene og gjør prosessen for deg. Dette er en svært lønnsom prosess som vil gjøre at ditt nye webprosjekt blir bedre, billigere og med full oversikt over kostnadene.

Intranett

Trenger din bedrift et eget internt nettsted for kommunikasjon og deling av informasjon mellom de ansatte? Vår intranettløsning er brukervennlig, moderne og tilpasset med kun de tjenester du har bruk for.