Nettbutikk med WooCommerce Gnist Design AS

Vi lager nettbutikker med gjennomtenkt design og brukervennlighet, basert på verdens mest brukte nettbutikk løsning. WooCommerce er et tillegg/utvidelse til WordPress og gir en fantastisk fleksibel nettbutikk som er enkel i bruk for både deg og dine kunder. Det er ikke bare vi som elsker WooCommerce. Ca. 40% av alle nettbutikker i dag kjøres på denne plattformen!

Design av nettbutikken

Design og brukervennlighet henger nøye sammen. Kunder på nett idag er veldig kresne og derfor bør din butikk på nett ha høyt fokus på at det skal være trygt, sikkert og ikke minst enkelt å handle. Her kommer et godt gjennomtenkt design inn. Er ikke butikken enkel og oversiktlig så blir ikke kunden der lenge. Mange små detaljer skal på plass for at kundereisen skal blir så enkel som mulig. Den skal med andre ord ikke bare se bra ut, den skal også fungere. Men at den ser bra ut er selvsagt også viktig. Du har kanskje en fysisk butikk idag som du er stolt av og ønsker at nettbutikken skal gjenspeile denne på en best mulig måte? Dine kunder vil helst kjenne seg igjen også når de kommer inn i nettbutikken. Dette skaper trygghet og troverdighet.
Jo mer jobb man legger ned i nettbutikken, jo bedre vil nettbutikken konvertere. Altså andelen av kunder som kommer inn i butikken som også gjør et kjøp. Kjøp er viktig, men like viktig er å gi et godt førsteinntrykk som kanskje gjør at kunden kommer igjen.

Det er mange små detaljer å tenke på når det kommer til å få kunden til å gjøre et kjøp. Eks. gode bilder av produktene er vesentlige, men også vet vi at miljøbilder(biler av produkter i bruk) øker salget. Vi vet at sosiale bevis, altså referanser fra kunder som har kjøpt noe hos deg før, også øker salget med noen prosent. Plassering av tekst, bilder, pris, relaterte produkter, osv. har betydning for konverteringen. Dette handler mest om design, men også mer tekniske ting er viktige for konverteringen, feks. at nettbutikken laster raskt og kunden slipper å vente.

En skikkelig god nettbutikk gjør seg ikke helt selv.

Høy teknisk utviklerkompetanse

Med vår spisskompetanse på utvikling av WordPress og WooCommerce kan vi gjøre alle de tilpasninger du kan drømme om for din nettbutikk. Forskjellen på en ordinær og veldig god nettbutikk ligger i detaljene. Siden oppstarten i 2002 har vi alltid levert skreddersydde løsninger og alltid med den kjente Gnist kvaliteten. Alle kunder er forskjellige og derfor må også løsningene bli forskjellige og tilpasset kundens mål. Alternativet er å tilpasse kunden til løsningen, og det er jo ikke bra. Kun det beste er godt nok for våre kunder, og derfor bruker vi ikke ord som begrensninger. Alt er egentlig mulig å få til.

Hvorfor nettbutikk?

Uavhengig av ambisjoner og mål er det mange fordeler med å investere i en god nettbutikk. Her er noen punkter:

  • Kundenes kjøpsvaner er i stadig forandring. Vi vet at mer og mer av kjøp starter på nett idag. Netthandelen fortsetter å øke. Derfor er det lurt å være der kunden er.
  • Nettbutikken har alltid åpent, 24 timer i døgnet, 365 dager i året.
  • Kundene som kommer til ditt nettsted har ofte som mål å finne ut hva du har i butikken og sjekke priser. Salget i fysisk butikk kan øke på bakgrunn av din nettbutikk.
  • Nettbutikken er et godt verktøy for å holde dine eksisterende kunder varme, uavhengig hvor de er geografisk plassert. Perfekt for bruk av nyhets-brev med nye produkter, kampanjer osv.
  • Bruker du sosiale medier som Facebook og Instagram for å vise dine produkter? Om kunden ser noe de liker så er det perfekt å kunne klikke seg rett inn i butikken din.
  • Enklere med målrettet markedsføring på nett.
  • Økt omsetningen i butikken totalt sett. Fysisk butikk + nettbutikk = økt omsetning.
  • En nettbutikk vil alltid være en god investering.

WooCommerce

Trenger du en effektiv nettbutikk? Ta kontakt!

Aktuelt & Prosjekter